MLS liga
3

Beckham iz slobodnjaka zapečatio pobjedu Galaxyja

Totalsport
David Beckham (Foto: Arhiv/AFP)
David Beckham (Foto: Arhiv/AFP)
Bez obzira na 37 godina sjajni engleski nogometaš David Beckham i dalje oduševljava nogometnu publiku, posebno navijače svoga kluba Los Angeles Galaxyja...

U subotu je Beckham dao jedan od dva pogotka kluba iz Los Angelesa. Galaxy je na svom terenu pobijedio Vancouver 2-0, što je Vancouveru bio četvrti uzastopni poraz u MLS ligi.

Brazilac Juninho je u 41. minuti postigao prvi pogodak za Galaxy, što mu je bio šesti gol u zadnjih pet nastupa. Pobjedu je potvrdio David Beckham svojim sedmim prvenstvenim pogotkom sezone. Precizan je Beckham opet bio iz slobodnog udarca, s 20-ak metara.

LA Galaxy se nastavlja penjati, sada je već na diobi trećeg mjesta Zapadne konferencije. Los Angeles i Seattle imaju po 43 boda, a ispred njih su San Jose sa 50 i Real Salt Lake sa 46 bodova.

Treću utakmicu zaredom je 36-godišnji Talijan Marco di Vaio bio strijelac za svoj Montreal, no u subotu to nije previše koristilo njegovom klubu. Do 80. minute je Montreal vodio na gostovanju kod Columbusa, ali je tada primio dva pogotka - drugi u trećoj minuti nadoknade za poraz 2-1. 

MLS liga, 29. kolo:

Columbus - Montreal 2-1 New England - Philadelphia 0-0

Kansas City - Toronto 2-1 LA Galaxy - Vancouver 2-0 Real Salt Lake - DC United 1-0