Nogomet
0

Beckham bi karijeru mogao završiti u Milanu?

Totalsport
David Beckham
David Beckham
Prema napisima Gazzette dello Sport engleski nogometni veteran David Beckham (37) u ozbiljnim je pregovorima sa AC Milanom i na San Siru bi mogao završiti svoju karijeru.

Na stolu Beckham ima preko 12 ponuda iz svih krajeva svijeta, pa i Australije i Srednjeg istoka, ali vjeruje se kako je engleski veznjak željan vratiti se u klub u kojem je prethodno igrao u dva navrata (2009. i 2010.) na kratkotrajnim posudbama u periodu dok je bio igrač LA Galaxyja.

Ostaje za vidjeti hoće li Milan odustati od svoje nove politike pomlađivanja EKIPEi, ili će napraviti iznimku za Beckhama.

U slučaju da ne uspije posao s Milanom, vjeruje se da će najbliže Beckhamovom transferu biti PSG, a ne premierligaški klubovi West Ham i QPR. Naime, PSG je Beckhamu privlačan zbog igranja u Ligi prvaka i činjenice da ondje kao sportski direktor radi Leonardo, bivši trener i igrač Milana, dok je svojedobno bivši kapITEN engleske reprezentacije izjavio da u Premierligi ne bi mogao igrati za nijedan klub osim Manchester Uniteda.