Nogomet
4

Bavarci slavili do dugo u noć, Heynckes vladao plesnim podijem

Totalsport
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Iako je trener Jupp Heynckes zabranio proslavu naslova evropskog prvaka s navijačima dok ne završe sve ovosezonske obaveze, nogometaši i vodstvo Bayerna su se u noći s nedjelje na ponedjeljak, ipak, zasluženo proveselili.

Slavlje se odvijalo u hotelu Grosvenor u Minhenu, gdje je vodstvo kluba još prije subotnjeg finala Lige prvaka protiv Borussije Dortmund (2-1) rezerviralo dvoranu za 2000 uzvanika.

Bild piše da je izvršni predsjednik kluba Karl-Heinz Rummenigge lično dao dozvolu igračima da otpuste kočnice. Tekli su vino, pivo, šampanjac, a u takvoj se atmosferi i Rummenigge malo previše opustio, pa je uoči finala Njemačkog kupa protiv Stuttgarta i lova na treću ovosezonsku krunu izjavio:

"Imali bismo šanse i s 1,8 promila alkohola u krvi".

Igrači su se dobro zabavljali, a među najveselijima je bio Bastian Schweinsteiger koji je plesao i pjevao sa šalom zavezanim oko čela. Iza dva sata ujutro i trener Heynckes je hrabro kročio na plesni podij, pokazavši da i tamo ima šta za pokazati. Igrači su se ubrzo nakon toga povukli u hotel Landmark gdje su nastavili slaviti.