Nogomet
0

VIDEO / Barcelona se žali na dva nedosuđena jedanaesterca

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Nakon prve četvrtfinalne utakmice nogometne Lige prvaka protiv Milana na San Siru (0-0) iz Barceloninih redova stižu žalopojke na račun švedskog sudije Jonasa Erikssona.

Naime, dok je trener Barce Pep Guardiola, upitan za navodne nedosuđene jedanaesterce, bio diplomat, Xavi i Carles Puyol nisu.

"Ukoliko nam sudija nije dodijelio kaznene udarce onda znači da ih on nije vidio i to je sve", kratko je rekao Guardiola.

"Trebao je biti suđen penal u našu korist. Faul Christiana Abbiatija na Alexisu Sanchezu bio je čist", izjavio je Xavi, dok je Puyol rekao:

"Svi su vidjeli što se dogodilo. Dok sam pokušavao doći do lopte, povučen sam za dres. Vidio sam to kasnije i na ekranima, ali sudija nam nije htio dati penal. Ali nećemo tražiti izgovore, moramo igrati. Suđenje je teško."

Xavi i Valdes govorili su o dvjema zasebnim situacijama. Prva se dogodila u 15. minuti, kada je klupa Barcelone skočila nakon kontakta Milanovog golmana Abbiatija i Sancheza, dok se druga odnosi na 77. minutu kada je Puyola za dres u kaznenom prostoru povukao Djamel Mesbah.


szólj hozzá: Sanchez elesik