Nogomet
0

Barcelona se ne boji dolaska Kake u Real

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Trenutno je najveća priča u evropskom nogometu mogući prelazak Brazilca Kake iz Milana u madridski Real. Iako posao nije gotov, naveliko se priča o formalnostima.

Dolaskom, odnosno povratkom Florentina Pereza na predsjedničku dužnost Reala, madridska ekipa će sigurno postati jača nego prošle sezone, pa će automatski biti veći rival Barceloni u sezoni koja slijedi.

No, Barcelona se, po izjavama njenih igrača, ne boji madridske konkurencije.

"Kaka je fantastičan nogometaš i iako je riječ o timskom sportu on u jednoj sekundi može okrenuti cijeli meč u korist svoje ekipe. Mogući dolazak Kake u Real je strašan plus za njih, ali mi se niti malo ne bojimo zbog tog transfera. Barcelona je dovoljno jaka da igra protiv svake ekipe na svijetu, protiv bilo kakvog suparnika", reći će Kakin sunarodnjak Dani Alves za Marcu, te je dodao:

"Dolazak Kake u španski nogomet bio bi veliki plus za cijelu Primeru. Popravio bi se kvalitet, pozornost bi bila veća. I ne samo njegov dolazak, već mogući Cristiana Ronalda i bilo koga drugog. No, Barcelona po mom mišljenju, u svakom scenariju, ostaje favorit broj jedan", završio je nogometaš gromovitog udarca.