"Ples na kiši"
0

Barcelona prskalicama pokušala otjerati Interovce

Totalsport
Nogometaši i vodstvo Barcelone nisu se pokazali dobrim gubitnicima u srijedu navečer kada ih je milanski Inter izbacio u polufinalu Lige prvaka.

I dok je golman Katalonaca Victor Valdes po terenu ganjao Interovog trenera Josea Mourinha, koji je prolaz u finale htio proslaviti sa svojim navijačima, ostatak tima su s terena Camp Noua pokušale istjerati prskalice za vodu.

Naime, svega nekoliko sekundi nakon što je belgijski sudac Frank de Bleeckere označio kraj dvoboja u kojem je Barcelona pobijedila s nedovoljnih 1-0 (Inter je u prvoj utakmici bio bolji s 3-1), sve su 52 prskalice za vodu počele raditi punim kapaciteteom i polijevati teren, ali i sve koji su se našli na njemu.

Namjera neuobičajeno brzog uključivanja sistema za zalijevanje trave bila je jasna - čim prije zaključiti slavlje "nerazzurra". Preuranjeno "tuširanje" nije, međutim, previše smetalo Interovim nogometašima, mnogi od njih su izveli "ples na kiši", a neki su i legli na mokru travu i uživali u proslavi velikog uspjeha.

Inter je u finale Kupa/Lige prvaka ušao nakon čak 38 godina čekanja, a u borbi za treći naslov u historiji suparnik će mu 22. maja na madridskom Santiago Bernabeuu biti minhenski Bayern.