Ryan Giggs
0

Barcelona nas je na trenutke učinila smiješnima

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Velški nogometaš i lijevo krilo Manchester Uniteda Ryan Giggs (35) korektno je čestitao Barceloni na osvojenom naslovu u Ligi prvaka.

Golovima Samuela Eto'a iz desete i Lionela Messija iz 70. Barcelona je oduzela Manchesteru naslov u prilično jednostranoj utakmici u kojoj je katalonski sastav dominirao terenom.

  • Razočarani smo rezultatom i igrom. Mi se večeras nismo pojavili na terenu. Oni su se pojavili i odigrali sjajan nogomet – komentirao je Giggs za Sky Sports.

  • Nismo odigrali na način na koji znamo odigrati i to je vrlo razočaravajuće. Ali čestitke Barceloni, zaslužili su naslov.

Giggs je tada pokušao objasniti gdje je “nestao” Manchester nakon početnih sedam minuta pritiska.

  • Započeli smo jako dobro, onako kako smo i htjeli. Pritisnuli smo ih i stvorili smo nekoliko prilika. Ali mislim da je kod dvoboja ovakvih timova jako važno tko zabije prvi gol. Nažalost, oni su poveli - dodao je Velšanin.

  • Na trenutke vas Barcelona može učiniti smiješnima na terenu budući da tako dobro drži loptu u svom posjedu. Na trenutke smo zato srljali za njihovim igračima i nismo držali formaciju kako smo trebali. Mi nemamo eksluzivno pravo na osvajanje svakog natjecanja i prvenstva. Naslov se treba zaslužiti. Mislim da nakon razočaranja uvijek uslijedi dobra reakcija i da ćemo se vratiti još jači i bolji. Nadam se da će to biti već sljedeće godine - završio je Manchesterov veteran.