Ne mogu ni u istu rečenicu
0

Barbarez: Realno, Bayerove šanse protiv Barcelone su slabe

Totalsport
Sergej Barbarez
Sergej Barbarez
Bivši bosanskohercegovački nogometaš Sergej Barbarez smatra kako njegov nekadašnji klub Bayer iz Leverkusena ima vrlo slabe šanse u osmini finala Lige prvaka protiv Barcelone.

"Treba biti realan. Bayer Leverkusen ne može u istu rečenicu s Barcelonom. Svejedno, svaki Bayerov nogometaš mora imati ambiciju pružiti svoj maksimum u te dvije utakmice. Ne smiju ući u te susrete s idejom kako ne mogu ništa učiniti. Ako sve bude u skladu s očekivanjima, možemo konstatiratu da Bayer nema šanse. No, možda će Bayerovi nogometaši dobiti priliku predstaviti se u najboljem svjetlu", rekao je 40-godišnji Barbarez, koji je za Bayer igrao od 2006. do 2008. godine, te je u tom klubu i zaključio karijeru.

Prije toga je igrao za Hannover, Union Berlin, Hansu, Borussiju Dortmund i HSV, u kojem je proveo 6 godina. Barbarez je rekao kako bi se Bayer protiv katalonskog giganta trebao osloniti na iskustvo Michaela Ballacka.

"On može ukazati mlađim igračima ukazati na to što znači igrati protiv takve ekipe i kako se trebaju postaviti na igralištu. Tim će trebati Ballackovo iskustvo, jer on zna kako treba voditi svoj sastav na igralištu", mišljenja je Barbarez.