Francesco Totti
0

VIDEO / "Balotellija sam udario jer me vrijeđao"

Totalsport
Francesco Totti (Foto: Reuters)
Francesco Totti (Foto: Reuters)
Romin kapiten Francesco Totti objasnio je nakon finalne utakmice Talijanskog kupa i poraza njegovog kluba od Intera (0-1) zašto je počinio grub prekršaj nad Marijem Balotellijem.

Riječ je o startu u 88. minuti kada je Totti s leđa opalio Balotellija s leđa dok je mladi napadač Intera gradio loptu, te je zaradio izravan crveni karton.

"Trenuci nervoze dogode se kada je riječ o tako važnoj utakmici. Ne možete uvijek ignorisati velike uvrede na travnjaku, direktne ili indirektne, koje pokušavalju okaljati ovaj grad i ljude općenito", započeo je Totti.

"Iznad svega, pogotovo je teško suzdržati se kada uvrede uvijek dolaze od iste osobe kojoj su sistematične uvrede njegova posjetnica. Udario sam Balotellija jer me uvrijedio dva puta i zbog onog što je prošle godine učinio na San Siru, kada je išao provocirati naše navijače", dodao je 33-godišnji Romin kapiten kojeg je uspio isprovocirati 14 godina mlađi napadač "nerazzurra".

Očekuje se da će Totti za svoj grubi start zaraditi dvije do tri utakmice suspenzije, a njegov je saigrač Daniele de Rossi sljedećim riječima komentirao cijeli slučaj: "Sada će ga vjerovatno svi razapeti."