Nogomet
0

Balotelli u Milanu gledao gradski derbi

Totalsport
Mario Balotelli
Mario Balotelli
Dan nakon što je ljut napustio teren u subotnjoj premierligaškoj utakmici njegovog Manchester Cityja protiv Sunderlanda, talijanski nogometni reprezentativac Mario Balotelli bio je u Milanu.

Tačnije, sinoć navečer je viđen na legendarnom San Siru kako s tribina prati veliki talijanski gradski derbi "della Madonnina", meč između Intera i Milana.

Balotelli, koji je povratnik na popis talijanskog selektora Cesarea Prandellija za kvalifikacijske mečeve za SP protiv Armenije i Danske, bio je u subotu bijesan nakon rane izmjene u susretu protiv Sunderlanda.

Tada ga je, podsjećamo, menadžer Građana Roberto Mancini iz igre izvadio u 56. minuti, nakon čega je tamnoputi napadač odjurio odmah u tunel stadiona Etihad, ne bodrivši svoje saigrače do kraja, a već 55 minuta po završetku susreta je viđen na aerodromu u Manchesteru kako čekira kartu za Milano.

Milanski derbi Balotelli je gledao u društvu ragbijaša Martina Castrogiovannija, a za koga je navijao, ostaje upitno. Naime, Inter jest njegov bivši klub čije je boje branio između 2007. i 2010. godine, ali on je često u svojim izjavama znao napomenuti kako je klub koji posebno simpatizira - Milan.