Nogomet
0

Balotelli: Moja je savjest čista, dao sam sve od sebe

Totalsport
Mario Balotelli (Foto: EPA)
Mario Balotelli (Foto: EPA)
Dan nakon ispadanja talijanske nogometne reprezentacije sa Svjetskog prvenstva u Brazilu kontroverzni napadač Azzurra Mario Balotelli obratio se kritičarima putem Instagrama.

Razočarani talijanski navijači preplavili su društvene mreže negativnim komentarima i uvredama na račun Milanovog napadača i njegove blijede igre, prozivajući ga kao jednog od glavnih krivaca za ispadanje Azzurra.

"Mario Balotelli ima čistu savjest i spreman je ići naprijed i biti jači nego prije. Ponosan sam što sam dao sve za svoju zemlju", poručio je Balotelli.

"Ili možda, kako kažete, nisam Talijan. Afrikanci ne bi nikad ostavili svog brata. Nikad. Po tome smo mi crnci, kako nas zovete, miljama ispred. Sramotno nije kada neko propusti dati gol ili kada trči manje ili više. Sramotne su takve stvari. Pravi Talijani? Možete misliti", nadovezao se Balotelli aludirajući na navijače koji su mu predbacivali da napusti talijansku reprezentaciju jer nije pravi Talijan.

Balotelli je dijete ganskih roditelja koji su migrirali u Italiju, a rođen je na Siciliji. Talijansko državljanstvo nije tražio do svoje 18. godine.