Nogomet
0

Bale vjerojatno do kraja sezone ne igra za Tottenham

Totalsport
Gareth Bale (Foto: ITN)
Gareth Bale (Foto: ITN)
Sve je očitije da nogometaši Tottenhama gube utrku za četvrtim mjestom, koje iz Premiershipa iduće sezone vodi u kvalifikacije Lige prvaka. Novi kiks je Tottenham napravio u subotu.

Tada su na svom travnjaku, u 36. kolu, odigrali samo 1-1 protiv Blackpoola koji se bori za opstanak. Uz prosuta dva boda Tottenham je još jednom ove sezone izgubio sjajnog velškog igrača Garetha Balea koji se ozlijedio. Krivac za to je gostujući nogometaš Charlie Adam koji je žestoko startovao na ponajboljeg igrača Tottenhama.

"Nisam vidio start Adama, ali oni koji su vidjeli su mi rekli da je bilo ružno", komentarisao je nakon meča trener Spursa Harry Redknapp i dodao:

"Nastradali su mu ligamenti skočnog zgloba. Koliko? Još ne znamo, čekamo liječnički izvještaj, ali ne mogu biti baš pozitivan. Bale, inače, ne vjeruje da će više igrati ove sezone".

Tottenham se trenutno nalazi na petom mjestu tabele, a četvrti Manchester City mu bježi za čak šest bodova. Zapravo je bolje pitanje može li Tottenham zadržati i peto mjesto jer šesti Liverpool ima samo bod manje, ali i daleko bolju formu u završnici sezone.

Inače, glavni krivac za gubitak dva boda u subotu je golman Tottenhama Gomes koji je prvo odbranio penal, ali već u idućem napadu skrivio nepotrebno novi nakon kojeg je Adam, drugi put, bio precizan za tadašnje vodstvo Blackpoola.

"Tehnički gledano je Gomes sjajan golman. Ne krijem da je zadnjih mjeseci imao nekoliko velikih grešaka, ali gledajući cijelu sezonu ne mogu imati zamjerki na njega", završio je Redknapp.