Utakmica protiv Stoke Cityja
0

Balakov: Hajduk će igrati napadački

FENA
Balakov
Balakov
Trener splitskog Hajduka Krasimir Balakov najavio je da će njegova ekipa preuzeti rizik i igrati napadački u sutrašnjoj uzvratnoj utakmici 3. pretkola Europske lige protiv Stoke Cityja na Poljudu kako bi nadoknadili prošlosedmični poraz u gostima (0:1).

"Hajduk juri rezultat 1:0 iz prve utakmice te ćemo preuzeti rizik i moramo ući u utakmicu bez respekta i igrati ofanzivno, a ja vjerujem da ćemo slaviti naš prolazak dalje", rekao je Balakov danas na konferenciji za novinare.

On je kazao kako je uoči sutrašnje uzvratne utakmice protiv engleske ekipe razmišljao o svemu, te da za njega nema poteškoća jer je naviknut na pritisak i znao je što ga čeka kad je dolazio u Split preuzeti Hajduk.

"Moji su igrači ljuti zbog poraza od Zadra (0:1) u prošlom prvenstvenom kolu, a to je dobro jer bez ljutnje, optimizma i pozitivnog razmišljanja , nema ni srca na terenu niti pozitivnog rezultata", rekao je Balakov.

Komentirajući eventualni pad raspoloženja Hajdukovih nogometaša nakon poraza od Zadra, Balakov je kazao da ga to ne brine jer ako igrač padne nakon jedne utakmice, onda to nije igrač za Hajduk.

Osvrnuvši se na prošlotjednu utakmicu u gostima protiv Stoke Cityja, Balakov je priznao da je skok bio lošija strana Hajdukovih nogometaša, te je odlučio da u sutrašnjoj uzvratnoj utakmici zadnjoj liniji pomaže Brkljača.

"Petorica koja će igrati naprijed moraju postići zgoditak", dodao je Balakov.

Prema Balakovu Hajduk će u četvrtak protiv Stokea igrati u sastavu: Subašić, Maloča, Miličević, Andrić, Lima, Brkljača, Tomasov, Trebotić, Anas Sharbini, Vuković i Vukušić, dok su Vejić i Inoha povrijeđeni.