Premiership
0

Aston Villa vidi spas u dolasku Miroslava Klosea

Totalsport
Miroslav Klose (Foto: AP)
Miroslav Klose (Foto: AP)
Tešku sezonu proživljavaju u Aston Villi, pa se tako trenutno ova ekipa iz Birminghama nalazi na 18. mjestu tabele engleskog Premiershipa, što znači da su u zoni ispadanja u drugu ligu.

Posebno lošu sezonu ima napadački red, pa je tako pet napadača postigli samo četiri prvenstva gola. Heskey je bio strijelac tri puta, dok je jednom suparničku mrežu zatresao Delfouneso. Primjerice, Agbonlahor je odigrao dvanaest utakmica, a Carew devet bez pogotka.

Nije čudno da je uprava Aston Ville zbog toga skoncentrisana na januarski prijelazni rok i da žele dovesti nogometaša koji bi mogao svojim izvedbama promijeniti crnu seriju i možda odvesti klub prema mirnijim dijelovima Premierligaške tabele.

U tom smislu Aston Villa kao "spasitelja" vidi 32-godišnjeg njemačkog napadača Miroslava Klosea, koji sve rjeđe igra u minhenskom Bayernu. U prvom dijelu sezone Bundeslige je Klose upisao sedam prvenstvenih nastupa za Bayern, s tim da nije postigao nijedan gol.

Od ranije je poznato da su Lazio i Real Madrid bili zainteresovani za Klosea, ali prema navodima engleskih medija,interes Aston Ville je najrealniji.

"Opcija je i odlazak, zašto ne", nedavno je Klose izjavio na pitanje o budućnosti.