Moguć novi transfer
0

Aston Villa nudi 12 miliona funti za Jenasa

Totalsport
Aston Villa je nakon lošeg ulaska u sezonu u paničnoj potrazi za pojačanjem, a na meti im se ponovno našao Tottenhamov nogometaš Jermaine Jenas.

Klub iz Birminghama spreman je, prema navodima News of the Worlda, ponuditi Spursima 12 miliona funti za 26-godišnjeg veznjaka. Aston Villa je još na početku ljeta iskazivala interes za Jenasa, ali tada nije došlo do konkretne ponude.

No, odlazak kapetana Garetha Barryja u Manchester City pokazuje se nenadoknadivim gubitkom, pa je klub svakako odlučan naći zamjenu za njega. Porazi od Wigana na startu Premier lige i od bečkog Rapida u pretkolu Europa lige nagnali su menadžera Martina O'Neilla da se okrene Jenasu, a čini se da bi posao mogao biti uspješno obavljen jer Tottenham na vidiku već ima adekvatnu zamjenu za svog veznjaka.

Radi se o Celticovom Scottu Brownu kojeg Harry Redknapp želi u paketu s još jednim veznjakom škotskog kluba, Aidenom McGeadyjem. Njega menadžer Spursa vidi kao idealnu alternativu Luki Modriću, a mogao bi pokriti i lijevo krilo.