Hrvić i Osim potpisali ugovor
0

AS GROUP sponzor nogometne reprezentacije BiH

FENA
Foto: N. G./Klix.ba
(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Predsjednik Komiteta za normalizaciju Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Ivica Osim i generalni sekretar Jasmin Baković potpisali su danas sponzorski ugovor sa članom uprave AS GROUP-a Rusmirom Hrvićom.

Baković je istaknuo da je reprezentaciji BiH, koja se nalazi na pripremama u Austriji, dobrodošao svaki vid pomoći, a posebno finansijski, te da će sponzorstvo AS GROUP-a značajno doprinijeti toj oblasti.

Hrvić se nada da će prodajom proizvoda AS GROUP-a djelimično biti finansiran odlazak reprezentacije BiH u Brazil.

"AS GROUP želi i na ovaj način biti u društvu najboljih. Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine je jedna od svijetlih tačaka BiH. Danas smo u društvu sa Ivicom Osimom i Enisom Bešlagićem koji su zasigurno među najuspješnijim ljudima u BiH, svako u svom domenu. Osim, kao jedan od ponajboljih igrača, a kasnije i trenera, a Enis kao jedan od najboljih glumaca", kazao je Hrvić i nastavio:

"Podržavamo rad Nogometnog saveza BiH, za koji smatramo da je nakon reformi koje je provelo novo vodstvo na čelu sa Ivicom Osimom, na dobrom putu da sport i nogomet, kao jedan od značajnih faktora odgoja mladih, podigne na jedan viši nivo, kakav zaslužuje Bosna i Hercegovina. Zato, ne treba ni naglašavati da ćemo na ovaj način kroz podršku nogometnoj reprezentaciji BiH, podržati i jedinu nam Bosnu i Hercegovinu."