Nogomet
0

Antonio Valencia potpisao novi ugovor s Unitedom

Totalsport
Antonio Valencia
Antonio Valencia
Desnokrilni ekvadorski nogometaš Antonio Valencia (25) potpisao je novi četverogodišnji ugovor s Manchester Unitedom koji će ga za engleskog prvaka vezati do kraja sezone 2014/15.

Otkako je stigao na Old Trafford 2009. godine iz Wigana, Valencia je u 69 nastupa (u svim takmičenjima) zabio deset golova. Prošle je sezone propustio čak šest mjeseci zbog teške povrede skočnog zgloba, ali vratio se u završnici sezone i sudjelovao u osvajanju premierligaškog naslova.

"Antonio je dao fantastičan doprinos otkako je došao. Njegova brzina, sposobnost dodavanja i raznovrsnost bili su od velikog značaja za nas", izjavio je menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson.

"Oduševljen sam što ostajem u Unitedu. Od mog prvog dana u Carringtonu (Unitedov trening kompleks, op.a.) bio sam sretan ovdje. Nadam se da se mogu nastaviti razvijati kao igrač. Veselim se što ću nastaviti davati svoj doprinos i pomagati ekipi u borbi za nove trofeje", izjavio je Valencia, kojem je prethodni ugovor vrijedio do juna 2013. godine.