35. kolo Serije A
0

Ancelotti zadovoljan igrom, ljut na Inzaghija

Totalsport
Trener Milana Carlo Ancelotti zadovoljan je predstavom svojih igrača koji su u nedjeljnom derbiju 35. kola Serije A odigrali 1-1 s Juventusom, te prekinuli seriju od pet pobjeda.

Milan i dalje zaostaje za vodećim Interom za sedam bodova, što znači da je pitanje prvaka vjerojatno riješeno, budući da su do kraja prvenstva ostala još tri kola. Isto tako, ''rossoneri'' su zadržali četiri boda prednosti pred Juventusom na trećem mjestu.

  • Uprkos našoj odličnoj formi u zadnje vrijeme, Juventus je odigrao odličnu utakmicu i uspio nas zaustaviti. Bili smo vrlo strpljivi i stvorili veći broj prilika na utakmici. Jedino što je izostalo u ovoj utakmici za potpuno zaodovoljstvo su tri boda, kojima bi osigurali plasman među tri najbolje ekipe. Nadamo se da ćemo to učiniti sljedećeg vikenda u Udinama – poručio je Ancelotti.

Iako je u njegovom raspoloženju dominiralo zadovoljstvo, jedna ga je situacija razljutila i razočarala. Reakcija Pippa Ingaghija, nakon što ga je izvukao iz igre i na teren poslao Ronaldinha.

  • Mogu shvatiti da je Inzaghi bio razočaran što mora iz igre, ali nikako ne opravdavam činjenicu da nije pozdravio i zaželio sreću igraču koji je ulazio, Ronaldinhu.