Nogomet
0

Ancelotti: Sve je moguće, i da odem iz PSG-a, ali i da ostanem

Totalsport
Carlo Ancelotti (Foto: AFP)
Carlo Ancelotti (Foto: AFP)
Trener pariskog nogometnog kluba PSG-a, Carlo Ancelotti, i dalje nije odlučio gdje će nastaviti svoju karijeru, te tvrdi da je njegova šanse da ostane jednaka onoj da ode iz kluba.

"Nisam se sastao ni s čelnicima Real Madrida, niti s bilo kojim drugim predstavnicima kluba. Uoči sastanka s predsjednikom kluba Nasserom al-Khelaifijem šanse za ostanak su 50-50", tvrdi Ancelotti u intervjuu za L'Equipe.

"Dobro sam se uklopio ovdje i nisam osoba koja voli promjene. Novinari stalno spominju Španiju. Zašto ne spominjete Italiju? Uostalom, sutra je sastanak s predsjednikom i tada će biti sve jasnije. Ove sam sezone proživio predivne trenutke s klubom, ali i one manje lijepe. Vidjet ćemo što će na kraju ispasti iz svega", veli talijanski stručnjak.

"Ovdje se osjećam kao kod kuće i moja je situacija poznata svima: imam ugovor s PSG-om i ako želim napustiti klub, moram razgovarati s čelnicima. Kada me kontaktirao Chelsea (2007/2008 sezona) dok sam još bio trener Milana, prvo sam sjeo i razgovarao s upravom kluba koja je rekla da ne mogu otići i nisam. U Chelseaju sam završio iduće sezone po isteku ugovora", rekao je Ancelotti, koji je potom progovorio i o svojoj ekipi:

"Igrači koji danas mogu napraviti razliku na travnjaku su Cristiano Ronaldo, Messi i Ibrahimović. Nijedan drugi igrač! Mi smo ispunili cilj osvajanja naslova prvaka Francuske. Sljedeći korak je Liga prvaka, ali osvajanje se ne može predvidjeti. Jednostavno se sve mora poklopiti u sezoni. Ekipa je kompetativna, samo je treba dodatno ojačati", zaključio je talijanski strateg PSG-a.