Nogomet
0

Ancelotti: Savršena predstava, teško ponovljiva

Totalsport
Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti
Talijanski trener Real Madrida, Carlo Ancelotti, imao je samo riječi hvale za izvedbu svojih nogometaša u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na gostovanju kod njemačkog Bundesligaša Schalkea.

"Kraljevi" su protutnjali Gelsenkirchenom sa 6-1, a po dva su pogotka postigli Cristiano Ronaldo, Karim Benzema i Gareth Bale.

"Ponosan sam na svoje igrače. Bila je ovo fantastična utakmica. Ovo će biti jako teško ponoviti", rekao je Ancelotti, koji je svjestan da je njegova momčad u četvrtfinalu, ali je naglasio da još ima 90 minuta igre u Madridu.

"Moramo poštovati protivnika i ozbiljno shvatiti uzvrat", izjavio je nakon utakmice Talijan, a potom se osvrnuo na pojedinece i kolektiv:

"Odigrali smo sjajno. Nakon što smo postigli rana dva pogotka sve se otvorilo i bilo je puno prostora za naše napadače. Benzema je bio odličan. Pomagao je saigračima u držanju lopte, asistirao je i zabio dva pogotka. Za Cristiana Ronalda me ne čudi. Bio je jako "napaljen" na utakmicu nakon suspenzije koju je odrađivao u Primeri. Bio je sjajan. Bale je odigrao vjerojatno najbolju utakmicu od dolaska, ali ponavljam, svi su bili sjajni", rekao je Ancelotti, koji se potom okrenuo vikendu i gradskom derbiju protiv Atletica.

"Svi su zdravi i spremni. Možda će biti nekih promjena u sastavu, no teško mi je nakon ovakve predstave zamijeniti ikoga", zaključio je Talijan.

Utakmica Atletico Madrida i Reala na rasporedu je u nedjelju, s početkom u 17 sati, na Vicente Calderon stadionu.