Daily Mail
0

Ancelotti kandidat za Mourinhovog nasljednika u Realu

Totalsport
Carlo Ancelotti (Foto: AFP)
Carlo Ancelotti (Foto: AFP)
"Carlo Ancelotti nalazi se na kratkom popisu kandidata koji bi mogli preuzeti Real Madrid kada kontroverzna vladavina Josea Mourinha dođe svome kraju", tvrdi Daily Mail.

"Nakon što je Mourinho priznao da ima 'nedovršenog posla u Engleskoj' raste briga šefova tima s Bernabeua. Kao i zbog njegovih zategnutih odnosa sa španskim medijima", podsjeća dnevni list koji upozorava i na riječi počasnog predsjednika Reala Alfreda di Stefana nakon "el clasica" u Primeri koji je završio remijem 1-1.

Di Stefano je kazao da su se igrači Reala ponijeli poput miševa u odnosu na Barcelonine lavove, te da igrači kluba u toj utakmici nimalo nisu pokazali osobnost. Nahvalio je Di Stefano i Barceloninu dominaciju, dodavši da se igrači toga kluba "prema lopti odnose s divljenjem i poštovanjem".

Prema shvatanju Daily Maila u Realu su Ancelottija označili kao mogućeg Mourinhovog nasljednika kojeg su spremni testirati je li spreman za tako velik posao.

Vjeruje se da Ancelotti neće dočekati sljedeću sezonu na klupi Chelseaja nakon što je propustio tim odvesti do naslova u Premierligi i(li) Ligi prvaka. Za talijanskog stručnjaka zainteresirana je i Roma čiji su se istaknuti igrači, poput kapetana Francesca Tottija, već oglasili s dobrodošlicom.