Nogomet
1

Ancelotti: Kaka želi novi početak, a Zidane je velika inspiracija

Totalsport
Carlo Ancelotti (Foto: AFP)
Carlo Ancelotti (Foto: AFP)
Trener nogometaša Real Madrida Carlo Ancelotti održao je konferenciju za novinare uoči nedjeljne utakmice s engleskim drugoligašem Bournemouthom.

Talijanski stručnjak je, između ostalog, komentirao situaciju vezanu uz brazilskog playmakera Kaku (31), kao i utjecaj Zinedinea Zidanea, njegovog prvog asistenta i nekadašnjeg najboljeg nogometaša svijeta, na svlačionicu Kraljevskog kluba.

"Kaka je igrač Real Madrida kao i svi drugi. Započeo je raditi jako dobro i jasno je da ima puno samopouzdanja i motivacije. Kasnije ćemo vidjeti šta će biti. Kaka je karakteran igrač i želi biti bolji nego prošle sezone", rekao je Ancelotti o igraču kojeg je Real 2009. godine platio Milanu 65 miliona eura, ali se nikad nije dokazao u dresu Los Blancosa.

Tako je prošle sezone pod Joseom Mourinhom započeo od prve minute tek 12 utakmica u španskom prvenstvu. O svom prvom pomoćniku Zidaneu Talijan je imao samo riječi hvale.

"Jako je motiviran i ima veliku želju za učenjem. Mislim da je dobar za nas jer ima jako dobar odnos s igračima i oni ga pozorno slušaju. Mislim da će pomoći unaprijediti ekipu", rekao je Talijan.