Talijan optimističan
1

Ancelotti: I dalje vjerujem da ćemo biti prvaci

Totalsport
Carlo Ancelotti (Foto: AFP)
Carlo Ancelotti (Foto: AFP)
Trener Paris Saint Germaina Carlo Ancelotti unatoč negativnom nizu od tri utakmice bez pobjede u Le Championnatu vjeruje da njegovi nogometaši posjeduju kvalitetu koja će donijeti naslov na Park prinčeva.

Optimistično u završnicu prvenstva ulazi 52-godišnji Talijan na klupi PSG-a uvjeren kako njegova ekipa nakon 18 godina može osvojiti državno prvenstvo.

"U srcu vjerujem da će PSG biti prvak. Imamo kvalitetu, ambiciju i motivaciju da to učinimo", rekao je Ancelotti u razgovoru za francuski dnevnik Le Parisien i dodao:

"Igrači su svjesni koliko je to važno za klub koji 18 godina čeka na titulu, no ukoliko Montpellier bude bolji jednostavno ćemo ponovo pokušati iduće sezone", poručio je Ancelotti koji već uveliko razmišlja o idućoj sezoni u kojoj će Parižani zaigrati u Ligi prvaka.

"Lično mislim da bi naš cilj trebao biti četvrtfinale Lige prvaka odnosno rezultat koji je ove sezone dostigao Marseille. Uz ovako snažne Barcelonu i Real, teško je bilo kome najavljivati osvajanje Lige prvaka, premda su se stvari u nogometu već znale dramatično mijenjati u samo godinu dana. Mi ćemo za teški raspored koji nas čeka iduće sezone ekipa morati ojačati nekolicinom mlađih igrača kako bi bili konkurentni u Evropi", zaključio je Ancelotti.