Nogomet
0

Ancelotti: Bili smo očajni, ali to se neće ponoviti

Totalsport
Carlo Ancelotti (Foto: AFP)
Carlo Ancelotti (Foto: AFP)
Carlo Ancelotti, trener Real Madrida, komentirao je utakmicu u kojoj je njegova ekipa ponudila dva sasvim različita lica u gostujućoj pobjedi nad Rayo Vallecanom 3-2 u 12. prvenstvenom kolu Primere.

Cristiano Ronaldo svojim je drugim golom na utakmici u 48. minuti donio Realu uvjerljivu prednost 3-0. Jonathan Viera realizirao je nakon toga u 53. i 55. minuti dva kaznena udarca, ali domaćin do kraja ipak nije uspio spriječiti pobjedu Kraljeva.

"Rayo Vallecano nas je doveo u nevolje jer nas je dobro pritisnuo u drugom poluvremenu. U prvom dijelu nismo imali problema, ali u nastavku itekako jesmo. Postigli smo dva fantastična gola u prvom poluvremenu i kontrolirali utakmicu, ali drugo poluvrijeme bilo je očajno", priznao je Ancelotti.

"Ne bismo smjeli misliti da je kod 3-0 utakmica gotova, jer se stvari vrlo brzo mogu promijeniti. Nama se to dogodilo dvaput zaredom i siguran sam da se više neće ponoviti. Možda je protiv Seville to bilo slučajno, ali sada sigurno više nije slučajnost. Moramo promijeniti pristup, jer ekipa naše kvalitete ne smije sebi priuštiti luksuz da nakon vodstva 3-0 dovede pobjedu u pitanje", dodao je talijanski trener.

Nije želio imenovati krivca ili krivce za primljene golove, barem ne javno.

"O tome ćemo razgovarati unutar ekipe u svlačionici. Dvaput nam se dogodilo da nakon vodstva na utakmici promijenimo pristup. To nije dobro."