Nogomet
0

Allegri: Zahvaljujem igračima i navijačima, a o mom ostanku odlučuje uprava

Totalsport
Massimiliano Allegri (Foto: AFP)
Massimiliano Allegri (Foto: AFP)
Milanov trener Massimiliano Allegri odbio je komentrisati svoju budućnost na klupi Rossonera, budući da odluka ionako nije u njegovim rukama.

Milan je u posljednjem, 34. kolu Serije A teškom mukom slavio na gostovanju kod Siene s 2-1, iako je do 84. minute gubio s 1-0. Tom pobjedom je osigurao treće mjesto i kvalifikacije za plasman u Ligu prvaka iduće sezone.

"U drugoj polovini sezone osvojili smo 42 boda. Sjajno je to dostignuće nakon vrlo mršavog i skromnog ulaska u sezonu. Normalno je da smo u završnici, odnosno u ovoj utakmici bili već pomalo i umorni, prije svega psihički, zbog napora koje smo uložili. Osjećala se velika napetost, u nekim situacijama smo reagovali suviše ishitreno. Njihov golman je bio odličan. Želim se zahvaliti igračima i navijačima, svi su zaslužili večer velikog slavlja", započeo je Allegri, a onda je objasnio zbog čega Stephan El Shaarawy nije bio u startnoj postavi. Ušao je u igru tek u 60. minuti.

"Ostao je na klupi jer se čini da nije baš u dobroj formi. Trebao mi je igrač Robinhovih osobina".

Nije ponudio odgovor na pitanje ostaje li na klupi Milana.

"Ne znam, ja imam ugovor. Sada na kraju sezone je trenutak da se to pitanje riješi. Možda klub želi na moje mjesto dovesti nekog drugog, ne znam. Ja sigurno ne mogu sam otići jer imam ugovor. Prema tome, odluka je na upravi kluba. Ali, tek je sezona završila, još je prerano o tome govoriti. Dajte da uživam malo u ovoj pobjedi!"