Nakon remija s Interom
0

Allegri pohvalio Balotellijev profesionalizam

FENA
Mario Balotelli
Mario Balotelli
Trener AC Milana Massimiliano Allegri pohvalio je svog napadača, tamnoputog Maria Balotellija, zbog profesionalizma koji je pokazao u derbi susretu italijanskog prvenstva u kojem su ''Rossoneri'' remizirali (1:1) s gradskim rivalom Interom.

Rasističkim povicima i bacanjem banana, navijači Intera pokušali su isprovocirati Balotellija koji je u Milan stigao u januarskom prijelaznom roku iz engleskog Manchester Cityja.

Allegri je pohvalio reakciju Balotelija koji je ostao "hladne glave" i nije izgubio živce u teškom susretu, prenosi Goal.com.

"Balotelli je reagirao na provokacije kao pravi profesionalac. Žao mi je što nije uspio postići gol", izjavio je Allegri nakon utakmice.

Početkom mjeseca navijači Intera su pjevali uvredljive navijačke pjesme o Balotelliju, što je rezultiralo kaznom od 15.000 eura za klub.

Prije nedjeljnog derbija predsjednik Intera Massimo Moratti i navijačka grupa Ultras upozorili su navijače da se takvo nešto ne smije ponoviti, međutim njihovo upozorenje nije urodilo plodom.

Dvadesetdvogodišnji Balotelli postigao je četiri gola u isto toliko utakmica od kada je došao u Milan.