Nogomet
0

Allegri: Ovo je borba za naslov, Mazzari: Milan je samo jedna utakmicu u nizu

Totalsport
Massimiliano Allegri (Foto: AP)
Massimiliano Allegri (Foto: AP)
U ponedjeljak će derbi utakmicu 27. kola talijanskog nogometnog prvenstva odigrati Milan i Napoli. Susret se s početkom u 20.45 sati igra na San Siru.

Trenutačno stanje na tabeli reći će da u meč domaćin ulazi s tri boda više u odnosu na drugoplasirani Napoli, ali i otkriti da Inter sa samo pet bodova manje od "rossonera" iz prikrajka čeka rasplet te utakmice. Za njih bio najbolji ishod bio podjela bodova kojom bi se ponovno, u potpunosti, umiješali u borbu za odbranu naslova koji je njihovo vlasništvo.

"Bez obzira na to koliko se Napoli trudi to demantovati, ovo je utakmica za naslov", kazao je Massimiliano Allegri, šef struke Milana.

Zanimljivo, obojica trenera su iz Livorna, ali temperamentom nisu ni nalik.

"Walter Mazzarri se voli izraziti na način na koji ja to ne činim. Mislim da nije uvijek potrebno vikati i ljutiti se, postoji više načina za iskazati autoritet", dodaje Allegri.

Mazzari, pak, kaže:

"Mediji me vole napadati, a uprkos tome, i bez da nam iko čini usluge, mi smo u borbi za naslov najbolje talijanske nogometne ekipe. Allegri priča gluposti, utakmica protiv Milana nosi tri boda, nije to nikakvo finale. Pred nama je nakon te još dvanaest utakmica za naslov. Budući da dobro guram na Napolijevoj klupi traže se drugi načini da me se napada. Optužen sam da cvilim, a nikada u životu nisam se požalio. Milan i Inter nemaju razloga žaliti se na sudije i to samo zato što znaju da im je potrebno samo izaći na teren i čekati da dvojbene odluke odu na njihovu stranu."