Nogomet
0

Albiol: Mourinho i Ronaldo su razmijenili mišljenja i ništa više

Totalsport
Cristiano Ronaldo i Jose Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
Cristiano Ronaldo i Jose Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
Odbrambeni nogometaš Real Madrida Raul Albiol potvrdio je da nakon ovosedmične utakmice protiv Valencije u Kupu kralja došlo do svađe između trenera Josea Mourinha i prve zvijezde tima Cristiana Ronalda.

Marca je u subotu donijela informaciju kako je Mourinho nakon pobjede 2-0 čestitao svim igračima, ali je svome slavnom sunarodnjaku spočitnuo lošu igru u posljednjih 15 minuta. Ronaldo navodno nije ostao dužan treneru. Rekao mu je da uvijek daje sve za njega i da nije u pravu što ga kritizira.

Iz kluba nisu komentirali napise španskog dnevnika, ali je na inzistiranje novinara Raul Albiol potvrdio da je došlo do svađe. No, istodobno je pokušao i ublažiti incident.

"Nakon svake utakmice trener može imati svoje mišljenje i reći ga igraču. U ovom konkretnom slučaju su u pitanju dva šampiona poput Mourinha i Ronalda koji su vrlo ambiciozni i zahtijevaju puno od sebe. Bila je to razmjena mišljenja i ništa više. To neće utjecati na tim i našu igru. Ostat će na tome jer nas čeka važna utakmica u Valenciji gdje želimo pobijediti", istaknuo je Albiol.