Još je sve otvoreno
3

Agent: Nije istina da se Sneijder dogovorio s Galatasarayem

Totalsport
Wesley Sneijder (Foto: Arhiv/AFP)
Wesley Sneijder (Foto: Arhiv/AFP)
Søren Lerby, agent nizozemskog nogometaša Wesleyja Sneijdera, odbacio je tvrdnje čelnika Galatasaraya da su pred potpisom ugovora s njegovim klijentom…

Predsjednik Intera Massimo Moratti potvrdio je još u srijedu da je prihvatio ponudu turskog velikana koji je za Sneijdera, prema napisima talijanskih medija, spreman platiti deset miliona eura. Čelnici ''nerazzurra'' su dali dozvolu kolegama iz Galatasaraya da otpočnu pregovore s nizozemskim reprezentativcem, a ubrzo je sportski direktor kluba iz Istanbula Abdurrahim Albayrak izjavio da je transfer pred realizacijom.

Lerby, međutim, tvrdi da to nije istina.

"To je nemoguće. Nismo još ni razgovarali s Galatasarayem, pa nismo mogli ni postići dogovor. Ne znam ništa o ni o dogovoru klubova, iz Intera me nisu obavijestili o tome. Ne očekujem da će Sneijder tako skoro potpisati ugovor", kazao je Lerby za Voetbal International.

"Još uvijek je sve otvoreno. Sljedećih ćemo dana uzeti u obzir svaku ponudu koja nam dođe na stol, a odlučit će Wesley i njegova supruga Yolanthe. Dotad Wesleyju treba mira kako bi mogao donijeti ispravnu odluku", dodao je Lerby.