Nogomet
0

Agent: Di Maria u idućim danima odlučuje o budućnosti

Totalsport
Angel di Maria (Foto: AFP)
Angel di Maria (Foto: AFP)
Još je uvijek nepoznato u kojem će klubu karijeru nastaviti argentinski nogometaš Angel di Maria. Iako je trener Real Madrida Carlo Ancelotti izjavio da za njega i dalje ima mjesta na Santiago Bernabeuu, malo je izgledno da će ostati.

Dolaskom Jamesa Rodrigueza i Tonija Kroosa u ''kraljevski klub'', značajno se povećala konkurencija u veznom redu i ofenzivnoj liniji. Izvjesno je stoga da će Di Maria (26) biti prodan, a kao najveći se favorit za njegovo dovođenje već secmicama spominje PSG.

No, bogati pariški klub zasad ga ne može dovesti zbog kršenja financijskog fair-playa i trenutno traži način za zaobilaženje embarga koji mu je nametnula UEFA. U petak je španski dnevnik AS objavio kako je argentinski krilni nogometaš umoran od sapunice s PSG-om i kako je voljan razmotriti i druge opcije, a zanimanje za njega navodno pokazuje i Manchester United.

"Angel će u sljedećim danima odlučiti gdje će igrati sljedeće sezone", izjavio je igračev agent Jorge Mendes za radio Cope.

Di Maria je, podsjetimo, došao u Real prije četiri godine iz Benfice. U prošloj je sezoni u službenim utakmicama postigao 11 pogodaka, te čak 26 puta asistirao.