Nogomet
0

Adriano traži raskid ugovora s Interom

FENA
Brazilski nogometni internacionalac Adriano (25) zatražio je raskid ugovora s italijanskim prvakom Interom. Čelnici Intera najavili su njegovu posudbu do kraja sezone, ali je Adriano odbio takvu mogućnost i traži definitivni razlaz.

"Nema šanse da odem na posudbu. Ukoliko odlazim iz Intera biti će to za stalno," najavio je Brazilac na kojeg trener Roberto Mancini ne računa.

Sukob između Brazilca i italijanskog stručnjaka traje već duže, no očito je "ljubav" ovog ljeta definitivno pukla nakon što se Adriano iz Brazila vratio šest kilograma teži.

Mancini na raspolaganju ima petoricu napadača (Zlatan Ibrahimović, Julio Cruz, David Suazo, Hernan Crespom, Alvaro Recoba) i Adriano je ispao iz sastava.

"Ako me u Interu više ne žele neka mi to jasno kažu. Već sam bio dva puta na posudbi (Fiorentina, Parma) i nema šanse da idem ponovo", zaprijetio je brazilski napadač, koji je u 99 nastupa za Inter postigao 43 pogotka, no samo pet prošle sezone.

Do kraja prijelaznog roka ostala su još četiri dana.

"Nisam zabrinut za karijeru, postoji nekoliko klubova koji me već duže vrijeme žele vidjeti u svojim redovima," kazao je Adriano, što je potvrdio i predsjednik Intera, Massimo Moratti.

"Najviše ponuda dobili smo iz Engleske, međutim nisam siguran hoćemo li pustiti Adriana," poručio je predsjednik Intera.