Mirror
0

Adriano Tottenhamu ponuđen besplatno

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Prema pisanju londonskog dnevnika Daily Mirrora, u januarskom prijelaznom ruku londonski nogometni Premierligaš Tottenham mogao bi dobiti veliko pojačanje iz Brazila.

Napadač Flamenga Adriano (27), bivša Interova zvijezda, potpisao je prošle zime jednogodišnji ugovor s klubom iz Rio de Janeira. On će isteći krajem godine, kad završi brazilska Serie A.

Adrianovi agenti svjesni su da ga bez odštete mogu nuditi evropskim nogometnim klubovima, a samom se napadaču ta ideja sviđa prvenstveno što bi se u kvalitetnom evropskom klubu lakše nametnuo selektoru Dungi uoči Svjetskog prvenstva u JAR-u.

Poznato je da je Harry Redknapp pažljivo pratio ishod trakavice s Adrianom u Milanu čekajući sve vrijeme pravu priliku. Moguće je da će ista doći sada. U januaru će se Redknapp svakako nastojati riješiti Romana Pavljučenka, tako da bi se Adriano zapravo idealnu uklopio u trenerove planove.

Mirror piše da Tottenham, osim Adriana, razmatra mogućnost dovođenja Klaas-Jana Huntelaara, što će možda ovisiti i o želji Celtica da angažira Robbieja Keanea.

Ne prođe li, pak, Adrianov transfer na White Hart Lane, Brazilčevi menadžeri na radaru imaju Benficu i Atletico Madrid kao moguće destinacije za nekada ponajboljeg svjetskog napadača.