Kraj spekulacija
0

Adriano: Nikad se nisam drogirao

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Bivši Interov brazilski napadač Adriano, koji je u prvom nastupu za svoj novi i stari klub Flamengo zabio pogodak, tvrdi da nikada nije bio u doticaju s drogama

Već u svojoj prvoj službenoj utakmici za Flamengo Adriano je postigao pogodak (glavom) u pobjedi protiv Atletica (PR) 2-1. Podsjećamo, ovaj kontroverzni nogometaš u aprilu je raskinuo svoj ugovor s Interom i pridružio se Flamengu, klubu kojeg je napustio prije osam sezona.

Nakon što se Adriano nije vratio u Italiju i uključio se u rad Intera, što je prethodilo raskidu ugovora, mnogi su brazilski mediji izvještavali da Adriano ima prijatelje koji trguju s drogom, a neki su otišli i korak dalje u spekulacijama da je i sam nogometaš posegnuo za konzumiranjem najvećeg zla današnjice. Adriano tvrdi da u takvim naklapanjima nema ni trunčice istine.

  • Bio sam izvan kontrole kada mi je umro otac, radio sam stvari koje nisam smio činiti. Puno sam pio jer sam mislio da će mi to pomoći da prebrodim tešku situaciju, ali, to je samo pogoršalo moje stanje. U Brazilu sam se uvijek uspijevao kontrolirati, u Italiji nisam. Droga? Nikada! Možete govoriti o meni sve, ali ne i da sam se drogirao. To nikada nisam činio – tvrdi Adriano.