Nogomet
0

Adriano Galliani napušta Milan i odlazi u Juventus?

Totalsport
Adriano Galliani
Adriano Galliani
Talijanski su mediji u petak najavili moguću senzacionalnu promjenu na relaciji Milan - Juventus. U pitanju nije ni igrač, ni trener, već dopredsjednik.

Adriano Galliani je na dužnost dopredsjednika Milana došao 1986. godine kada je i krenula era Silvia Berlusconija u tom klubu. Od tada je Galliani potezao veliku većinu ključnih poteza u klubu, a nikada se nije vidno našao na suprotnoj strani od predsjednika Berlusconija.

No, u posljednje vrijeme sve su jače razmirice između dva čelna čovjeka kluba, pa tako oko baš svakog pitanja imaju različita mišljenja. Galliani je podržavao nedavni dolazak Amantina Mancinija iz Intera, Berlusconi je bio silno protiv, a još je jača svađa krenula nakon 3-2 poraza od Manchester Uniteda, u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Talijanski mediji su tako počeli špekulisati da Galliani nikada nije bio bliže izlaznim vratima Milana u zadnje 24 godine koliko je u klubu, a zanimljivo je da ga mnogi vide kao jednog od novih dužnosnika Juventusa.

Naime, veliki Milanov rival se sprema na velike promjene u stručnom vodstvu, a neki izvori navode da je to "prilika" za Gallianija.