Arsene Wenger
0

Adebayor je zaslužio kaznu

Totalsport
Arsenalov menadžer Arsene Wenger poručuje svom bivšem napadaču, a danas članu Manchester Cityja Emmanuelu Adebayoru, da će tek s vremenom shvatiti da je Arsenal imao pozitivan utjecaj na njegovu karijeru.

Wenger je togoanskog napadača prodao za 25 miliona funti Manchester Cityju. Adebayor se istaknuo neprimjerenim ponašanjem tokom utakmice protiv Arsenala (4-2) u 5. kolu Premier lige prošle subote.

Svom bivšem suigraču Robinu vam Persieju nanio je ozljede lica udarivši ga, a nakon što je postigao gol za vodstvo Cityja 3-1, u punom sprintu je pretrčao cijelu dužinu igrališta kako bi pogodak provokativno proslavio pred navijačima Arsenala.

  • Moje je mišljenje da je Adebayor zaslužio kaznu. Bio sam vrlo iznenađen razinom animoziteta koju je iskazao prema svom donedavnom klubu. Mislim da će Adebayor za nekoliko godina shvatiti da mu je razdoblje u Arsenalu jako pomoglo u karijeri i imalo pozitivan utjecaj na nju – rekao je Wenger, te dodao:

  • Ponekad možeš biti razočaran s nečime, ali to je kratkotrajno. No, kada o istim stvarima razmišljaš s vremenskog odmaka, tek tada možeš donijeti pravilnu i ispravnu prosudbu. Mislim da će to i Adebayor shvatiti nakon nekog vremena. Moram reći da me je njegovo ponašanje na utakmici protiv nas duboko iznenadilo i šokiralo – zaključio je francuski strateg.