sport
0

Nogomet: Beckham odlazi iz Reala?

FENA
David Beckham neočkivano je prekinuo dogovore s čelnicima Real Madrida oko svoje budućnosti u kraljevskom nogometnom klubu.

Beckham je posljednjih pet utakmica Real Madrida gledao s klupe, te nije više siguran kako bi i nakon ljeta želio biti samo gledalacj na Santiago Bernabeu, odnosno hoće li produžiti ugovor na još dvije godine.

Prema informacijama kojima raspolaže britanski sedmičnik News Of The World, 31-godišnji nogometaš želi znati jel i dalje u planovima trenera Fabia Capella.

"Nitko nije očekivao da će pregovori s Beckhamom biti jednostavni, a jasni su nam motivi Davida Beckhama", izjavio je izvor blizak čelnicima Reala.

Ukoliko Beckham odustane od produživanja ugovora s Realom, za šest mjeseci bi mogao iz Madrida otići kao slobodan igrač, čime bi se ljetni prijelazni rok mogao pretvoriti u pravi rat među klubovima. Arsene Wenger je prije nekoliko dana već kazao kako bi se za njega našlo mjesto u Arsenalu.

Za Davida su zainteresirani i italijanski nogometni klubovi, prvenstveno Inter i Milan, a postoje i šanse da će Beckham karijeru nastaviti u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje ima nogometnu akademiju.

Iako je BBC prije sedam dana objavio kako će Beckham igrati nogomet još samo dvije sezone, njegov glasnogovornik je to otpovrgnuo te najavio kako ćemo još dugo na terenima gledati njapoznatijeg svjetskog nogometaša.