Cro Cop Miru
0

"Neka se moli Bogu da ga ne nokautiram"

Totalsport
Cro Cop
Cro Cop
U videonajavi meča protiv Amerikanca Franka Mira, protiv kojeg će se u subotu u Indianapolisu boriti na UFC-ovoj priredbi 119, hrvatski teškaš u slobodnoj borbi Mirko "Cro Cop" Filipović odgovorio je na suparnikov "verbalni rat".

Više je već puta Mir, poznat kao vrlo kvalitetan borac ali i kao neokrunjeni kralj verbalnih provokacija među UFC-ovim borcima, prijetio 36-godišnjem Hrvatu. Filipović mu je sada odgovorio:

"Čovjek ima velika usta i velike izjave. Mislim da bi trebao začepiti. Neka se moli Bogu da ga ne nokautiram", rekao je Filipović dodavši:

"Svjestan sam da je Mir bolji borac od većine današnjih profesionalaca. Definitvino je vrlo vješt u ringu. Ipak, ne bi me trebao podcjenjivati."

Borba je na rasporedu u subotu navečer na UFC-voj priredbi 119 u dvorani Conseco Fieldhouse u Indianpolisu. Hrvatski borac ima problema s više povredaa, među kojim su one oka i desne ruke. Ipak, u ponedjeljak je prošao ljekarski pregled kod ovlaštene komisije, koja mu je dala zeleno svjetlo za nastup.