Junior dos Santos Cigano
0

'Nastojaću nokautirati Cro Copa'

Totalsport
Mladi brazilski borac u slobodnoj borbi, Junior dos Santos Cigano (25), ubrzano se priprema za dvoboj s Mirkom Filipovićem na UFC 103 natjecanju u Dallasu 19. septembra
  • Najviše treniram boksersku tehniku. Volim napadati i udarati. Protiv Cro Copa idem po novi nokaut - izjavio je atraktivni Brazilac za Tatame.com, koji se dosad u UFC dokazao sa dva nokauta u dvjema dosad odrađenim borbama: spektakularno je najprije pobjedio iskusnog i eminentnog sunarodnjaka Fabricija Werduma, da bi potom jednako prošao i Amerikanac Stefan Struve.

  • Ono što želim jeste nokaut. Treniram, međutim, također jako puno na tlu, puno hrvačkih tehnika. Cro Cop je opasan borac u stajaćoj borbi. Svejedno ću ga nastojati nokautirati, kao što nastojim činiti uvijek. Ukoliko dođe do borbe na tlu, želim i za to biti spreman.

  • Svjestan sam da imam priliku karijere. Cro Cop je borac za kojeg, kada se govori o slobodnoj borbi, svi znaju ko je. Vrlo je opasan i slavan protivnik, možda čak i najopasniji uopće u slobodnoj borbi. Vrlo sam sretan što sam njega dobio za suparnika. To je za mene nevjerojatna prilika - završio je Cigano, očito svjestan značaja koji je njegovu sunarodnjaku Gabrielu Gonzagi donijela atraktivna pobjeda nokautom nad danas 35-godišnjim hrvatskim borcem.