sport
0

Najveći bh. turnir u uličnoj košarci: PAN tri na tri

Klix.ba
TTC Telex u Tuzli će tokom vikenda, 8. i 9. augusta biti centar dobre zabave i sportskih dešavanja. Street Basketball Turnir PAN tri na tri je rezervisan za sve željne kvalitetnog takmičenja, dobre muzike, plesa i druženja.

Sa početkom u 11:00 i prvim utakmicama već od 11:30, preko nagradnog takmičenja u zakucavanju i šutanju za tri poena, pa do FM Jam Crew-a i specijalnog gosta Frenkie-a, nezaboravan vikend u Tuzli je zagarantovan. Prijave za takmičenje u zakucavanju i šutanju za tri poena će se primati tokom samog turnira i to u subotu od 12:00 do 18:00, a za trice u nedjelju od 12:00 do 16:00. Rap i Dance Battle je također planiran, a učestvovati će moći svi zainteresovani.

PAN je za pobjednike u takmičenjima obezbijedio novčane nagrade na potrošačkoj kartici, od čega 2 000KM za pobjedničku ekipu turnira i 800KM za drugoplasiranu ekipu, 300KM za najboljeg u zakucavanju i jednak iznos za najboljeg u šutanju za tri poena. Publika će tokom trajanja turnira imati priliku da uzme učešće u različitim nagradnim igrama.

Turnir koji je naišao na sjajan odziv mlađih, a i starijih ljubitelja košarke, samo je jedna od aktivnosti koju PAN sprovodi u suradnji sa košarkaškim klubom Sloboda, a sve sa ciljem popularizacije košarke, kako u Tuzli, tako i na nivou BiH. Potvrdi svoj dolazak na event putem ovog linka.

Prijave i više informacija o takmičenjima u zakucavanju i šutanju za tri poena, kao i sve detalje u vezi eventa potrazite kod PAN promoterki na terenu Telex. TV prenos i najinteresantnije detalje turnira pratite na FACETV.

Pan