sport
0

Mirko Crnović i Jovica Kokot u borbi za ugovor za FFC

Klix.ba
Final Fight Championship kreće u lov na mlade talente, a prvi FFC Futures event na rasporedu je već 1. marta u sportskoj dvorani u Opatiji. Za ugovor će se boriti i dva predstavnika BiH Mirko Crnović i Jovica Kokot.

Osim što će se u finalnim glavnim borbama uz TV prijenos predstaviti svi finalisti turnira osmorice u ukupno deset kategorija, prestiž mečeve će odraditi i neka od najpoznatijih FFC-ovih imena. U večernjem programu gledatelji će imati priliku vidjeti ukupno čak 12 odličnih profesionalnih dvoboja, a u posljednja dva će sudjelovati Eddie Sanchez vs Ukupni pobjednik, odnosno Futures Champion će osim novčane nagrade, izboriti i ugovor s Final Fightom u 2015. godini.

Govoreći u brojkama, u Opatiji će biti sedamdesetak mladih boraca iz čak 13 zemalja Evrope i svijeta (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Rusija, Indija, Austrija, Rusija, Rumunjska, Maroko, Francuska). Kompletan žrijeb svih turnira osmorice će se objaviti nakon što svi navedeni borci još jednom potvrde nastup na FFC Futuresu 1.

Kick boxing: -70 kg

Mirko Crnović (BiH) Bojan Kujavec (Slovenija) Dino Taći (Hrvatska) Alen Štritof (Slovenija) Jovica Kokot (BiH) Nikola Cimeša (Srbija)

Walid Dioua (Maroko) Amit Mroke (Indija)

Kako je rekao trener Haris Radmilović Mirko se sprema za ovaj događaj i nada se dobrom rezultatu.