sport
1

Messijev brat "opasno" nagazio Cristiana Ronalda

Totalsport
Atmosfera oko izbora najboljeg nogometaša u lovu na Zlatnu loptu sve je užarenija, a borba se očigledno vodi između Lea Messija, Cristiana Ronalda i Francka Riberyja.

Rivalitet Argentinca Messija i Portugalca Cristiana Ronalda odavno traje, a na svom Twitter profilu ovih dana dodatno ga je potencirao Messijev brat Matias.

Očigledno je Matias želio dati do znanja svima koliko je njegov brat ispred Portugalca, pa je za usporedbu slikom prezentirao sve ono što je od 2009. godine do danas osvojio Messi (na klupskom i pojedinačnom planu), te sve što je osvojio Ronaldo u dresu Reala.

Prednost na strani Messija je itekako izražena, jer je s Barcelonom osvojio tri naslova prvaka Španije, dvije Lige prvaka, dva Svjetska klupska prvenstva, dva Kupa kralja i četiri Superkupa. Naravno, Messi ima i četiri titule Zlatne lopte, te još niz pojedinačnih nagrada.

S druge strane, Cristiano Ronaldo je s Real Madridom osvojio "samo" jedan naslov nacionalnog prvaka, jedan Kup kralja i jedan španski Superkup. Ima i tri pojedinačne nagrade, ali Zlatnu loptu još uvijek čeka.