Sarajevo domaćin spektakla
0

Madstyle Games na Trgu djece Sarajeva

Sarajevo-x.com
MSG - Madstyle Games manifestacija održat će se 8. januara 2011. godine na trgu ispred BBI centra u Sarajevu, koji je ujedno domaćin jedinstvenog ekstremnog spektakla u regionu.

Ova manifestacija, koja je cjelodnevnog karaktera odvija se u organizaciji Madstyle Teama i glavnog partnera BBI centra. Manifestacija se sastoji iz tri dijela: Projekcija najnovijeg Snowboard filma za predstojeću sezonu – Cinema City u 12 sati, Upoznavanje najmlađih sa opremom za ovaj sport - na trgu ispred BBI centra performans snowboardera i freestyle skijaša.

Glavni dio manifestacije, a ujedno i najveći spektakl cijelog programa, počinje u 20 sati na trgu ispred BBI Centra, gdje će se održati performans snowboardera i freestyle skijaša. Performans je predviđen uz odlične beatove DJ-a, a odvijat će se na spravama koje su postavljene na megalomanskoj skeli prekrivenom snijegom.

Gosti - vozači same manifestacije su poznati snowboard i freestyle clubovi iz regiona (Slovenije Hrvatske i Srbije kao i iz BiH - Banje Luke i Sarajeva)