Sutra u Mejdanu
0

Susret Sloboda Dita - Mladost iz Mrkonjić Grada

FENA
Foto: Sloboda-dita.ba
Foto: Sloboda-dita.ba
Košarkaši Sloboda Dite ovog vikenda igraju utakmicu 16. kola Prvenstva BiH u kojoj se u Mejdanu sastaju s ekipom Mladosti iz Mrkonjić Grada.

Senad Muminović, trener momčadi kazao je da je njegova momčad favorit u ovom susretu što pokazuje i trenutno stanje na tabeli.

"Naravno, to sve treba opravdati i pokazati na terenu. Opuštanja nema, bez obzira što smo Mladost dobili u Mrkonjić Gradu jer smo tu utakmicu lako mogli i izgubiti. Opasan su protivnik i mogu odigrati veoma dobro što su pokazali svojim pobjedama protiv Širokog i Borca. Bore se za ulazak u Ligu za prvaka tako da očekujem dobru utakmicu u kojoj ćemo mi pokazati koliko i što možemo. Potreban je puni angažman svih momaka, a onda rezultat ne bi smio doći u pitanje", kazao je Muminović.

Na raspolaganju treneru Muminoviću za susret protiv ekipe Mladosti za sada su svi igrači.

"Mladost je pokazala da ima kvalitetu, a kod kuće igraju dosta dobro. Na nama je da u ovu utakmicu uđemo maksimalno borbeno i pokušamo dići formu na još višu razinu. Ako budemo tako igrali, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje", rekao je košarkaš Sloboda Dite Draško Albijanić.

Utakmica protiv ekipe Mladosti igra se sutra od 19:00 sati u velikoj dvorani SKPC Mejdan. Komesar susreta je Slavenko Babić, a sudit će Bojan Jovanić, Dragan Čazić i Zdravko Zečević.