15. i 16. maj
0

Street basket turnir na igralištu Treće gimnazije

Sarajevo-x.com
Demokratski omladinski pokret i opština Novo Sarajevo organizuju veliki Street basket turnir na kultnom sarajevskom igralištu ispred Treće gimnazije.

Datum održavanja je 15. i 16. maj (subota i nedjelja), u cilju što potpunije i kvalitetnije proslave dana opštine Novo Sarajevo.

Naime, igra se klasični street basket tri na tri, a pobjednik je ekipa koja prva postigne 11 poena. Sude ekipe između sebe, a sve u skladu sa fair playom.

Planirano je da se u Subotu igraju kvalifikacioni mečevi, a u nedjelju su na programu finalni mečevi u kojima se dodjeljuju vrijedne nagrade najboljima!

Svaka ekipa može prijaviti minimalno tri igrača (mogu dodatni igrači za izmjene), a kotizacija (učešće) po ekipi iznosi 15 KM.

Vrijedne novčane nagrade su obezbijeđene za ekipe koje osvoje prvo, drugo i treće mjesto, a taj dan će svoje učešće uzeti i mnogobrojni sponzori kao i određeni mediji, a očekuje se i veliki broj gledalaca.

Uplata kotizacija će se vršiti od 10. do 14. maja (od ponedjeljka do četvrtka) svakog dana od 12-14 sati u kancelariji Demokratskog omladinskog pokreta, koja se nalazi na platou Skenderije (prolaz prema Ledenoj dvorani) i svaka ekipa mora prijaviti ime ekipe, igrače koji će nastupati i prihvatiti pravilnik turnira , dok broj godina učesnika mora biti od 16 do 30.

Bilo bi poželjno da sve zainteresovane ekipe koje žele da uzmu učešće pošalju svoje prijave na mail [email protected].