Allen Iverson
0

"Spreman sam, ali mislim da neću nastupiti"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Deseterostruki All-Star igrač i ovosezonsko pojačanje Memphis Grizzliesa, Allen Iverson (34) sve je udaljeniji od nastupa u prvoj utakmici sezone NBA lige.

U srijedu se susreću njegova nova i bivša (Detroit Pistons) ekipa, a povreda zadnje lože još uvijek ne dopušta Iversonu da odradi utakmicu punim intenzitetom. Premda se on osjeća spremnim i tvrdi da bolove više ne osjeća, Grizzliesima je u interesu da se situacija ne pogorša, pa da Iverson uz predsezonske utakmice ne odgleda i one u osnovnom dijelu lige.

  • Ljekarski tim kluba mi kaže da postoji mogućnost da nastupim, ali da je ona jako mala. A, ova utakmica je svakako jedna od onih u kojima bih želio zaigrati. Ipak, mislim da ću po prvi puta u životu, kada je u pitanju moje tijelo, poslušati savjet nekoga drugog. Obično sam slušao vlastiti instinkt, sada ću profesionalce - kazao je Iverson i zaključio:

  • Osjećam se sto posto spremnim, ali su me upozorili da se s ovakvom povredom nije za igrati. Sve je se dobro, a zatim ubacite u petu brzinu i povreda se obnovi. Zato se dvoumim oko nastupa.

NBA