Florida
0

Policija u Miamiju pretukla zvijezdu Heata?

Totalsport
Što se doista dogodilo košarkašu Miami Heata Carlosu Arroyu (30)?, pitaju se mediji na Floridi, nakon što su u javnost "procurile" fotografije pretučenog portorikanskog razigravača.

Ono što se zna jest da da je policijski službenik na motociklu u petak ujutro pokušao zaustaviti automobil koji je vozio košarkaš i to stoga što je Portorikanac vozio presporo. Slučaj se nije odigravao u gluho doba noći već pri danjem svjetlu, a Arroyo je, poznato je također, putovao na trening.

Prema policijskom se očitovanju Arroyo najprije odbijao zaustaviti. Kada je policijac napokon u tome uspio, Portorikanac se nije dao izvan vozila. Zbog toga je priveden u obližnju policijsku postaju. Službeni razlog: neposluh i otpor pri privođenju.

Nakon toga slučaj postaje kontroverzan. Na fotografiji snimljenoj u policiji vidljivo je da je Arroyo, koji je prošle sezone igrao u izraelskom Maccabiju, pretrpio fizičke ozljede na predjelu lica i glave. Tko zna kako li je tek prošao s ostalim dijelovim tijela...

Objavljene fotografije izazvale su pravi bijes floridske imigrantske zajednice, pogotovo Portorikanaca. Najlogičnija hipoteza koja se lokalnim novinarima nametnula sama po sebi jest mogućnost da su policajci košarkašku zvijezdu zamijenili za narkodilera.

Iz Miami Heata zasad nisu komentirali incident. Nije to učinio niti Arroyo, osim što se kratkim priopćenjem ispričao navijačima, suigračima i poslodavcima na negativnom publicitetu koji im je priskrbio.