Slijedi li neočekivani obrat?
0

Philadelphia želi vratiti Alenna Iversona

Totalsport
Foto: AFP/NBAE/Getty Images/File
Foto: AFP/NBAE/Getty Images/File
Priča o umirovljenju Alenna Iversona, jednog od najboljih strijelaca u historiji košarkaške NBA lige, mogla bi dobiti senzacionalan obrat.

Naime, novinar FoxSportsa Stephen A. Smith, preko kojeg je Iverson u srijedu i objavio kako se povlači, donio je vijest kako Philadelphia 76ersi ozbiljno razmišljaju vratiti svoju nekadašnju zvijezdu.

Iverson je najsvjetlije trenutke karijere započete 1996. godine imao upravo u dresu 76ersa, svog prvog kluba u NBA karijeri s kojim je 2001. igrao veliko finale najjače svjetske lige. Pet godina kasnije je otišao u Denver, u nastavku karijere je zaigrao i za Detroit, da bi ove sezone prešao u Memphis. No, za Grizzliese je odigrao samo tri utakmice u kojima nije bio starter što ga je nagnalo da napusti klub i objavi odlazak u penziju.

Smith je citirao neimenovani izvor iz Philadelphije koji je potvrdio da i treneri i uprava žele vratiti 34-godišnjeg Iversona. Drugi izvor, kojeg Smith naziva Iversonovim čovjekom od povjerenja, izjavio je kako je i popularni "The Answer" zainteresiran za povratak.

Philadelphia je vrlo loše startala u ovu sezonu, ima omjer pobjeda i poraza 5-11, s time da je trenutno na pet poraza u nizu.