O Chaceu Stanbacku
1

Parker o pojačanju ASVEL-a: On ništa ne vrijedi!

Totalsport
Tony Parker
Tony Parker
Tony Parker, francuski košarkaški reprezentativac i razigravač San Antonio Spursa, još uvijek je involviran u ASVEL Villeurbanne, klub čiji je manjinski vlasnik i u kojem je igrao prošle sezone.

Parker je prije tri godine kupio 20% udjela u vlasništvu kluba iz predgrađa Lyona, u kojem je igrao prošle godine do završetka "lockouta" u NBA ligi. Dok su neke druge NBA zvijezde tada dolazile igrati u Evropu ili negdje drugdje u inostranstvu za unosne ugovore, Parker je igrao tek za "minimalac" u francuskom prvenstvu, te je sam pokrio troškove svog osiguranja.

U izjavi za Progres, dokazao je kako je još uvijek uključen u rad kluba u kojem je predsjednik košarkaških operacija.

Na upit o Chaceu Stanbacku, 23-godišnjem Amerikancu visokom 203 centimetra, koji je prinova u ASVEL-u, Parker je jasno dao do znanja kako smatra da se ne radi o nikakvom pojačanju…

"Taj ništa ne vrijedi! To nije igrač koji je bio u našim planovima. Mi imamo ljude koju su zaduženi za skauting. Ne bih želio biti grub prema Bobu Sudreu, ali ako skautirate, onda morate pronaći bolje igrače. Stanback? Ma ko je taj? Nakon što sam pogledao video, rekao sam: 'Radite što želite, nisam ja taj koji je trener' ", izjavio je Parker.