Košarka
0

Osvojite ulaznicu za utakmicu: KK Bosna - KK Partizan

Sarajevo-x.com
U 7. kolu Goodyear lige, u nedjelju, 13.11. u 16.30 sati KK Bosna u dvorani "Mirza Delibašić" dočekuje KK Partizan iz Beograda. KK Partizan jedan je od najzanimljivijh protivnika u Goodyear ligi i uvijek svojevrstan magnet za publiku, pogotovo u ovom trenutku kada zauzima 1. mjesto na tabeli.

Sarajevo-x.com u saradnji sa Košarkaškim klubom Bosna poklanja 3 puta po jednu ulaznicu za tribine za ovu utakmicu. Da biste osvojili ulaznice potrebno je da pošaljete tačan odgovor na pitanje: "Ko je bio kapiten KK Bosne u dosadašnjim utakmicam sezone 2005/06?" (subject: Sarajevo-x.com, obavezno napisati i svoje ime i prezime) na adresu [email protected]. Dobitnici će biti izvučeni u subotu predvečer (12.11.), kada će na Sarajevo-x.com portalu biti objavljena i imena dobitnika te način preuzimanja ulaznica.

Pobjeda na domaćem terenu protiv prvoplasirane ekipe Partizana značila bi mnogo za naš tim. Donijela bi povrat samopouzdanja nakon ne baš sjajnog početka sezone, ali i značajne bodove u u borbi za plasman na finalni turnir GYL. Iako Partizan slovi za favorita u ovoj utakmici, Bosna je pokazala da se uz veliku podršku sa tribina u Skenderiji može nositi i sa najjačim protivnicima.