Košarka
0

Osvojite ulaznice za utakmicu KK Bosna ASA BHT - KK Helios

Sarajevo-x.com
U subotu, 11.02. u 16.45 košarkaški klub Bosna u dvorani „Mirza Delibašić“ igra utakmicu 19. kola Goodyear lige protiv Heliosa iz Domžala. Poklanjamo tri ulaznice za ovu utakmicu!

Ova utakmica je prva od tri u nizu domaće utakmice koje će naš klub igrati na domaćem terenu. Bosna se nalazi u pobjedničkoj seriji i u ovom meču važi za favorita. Ipak, treba imati u vidu da je svaka naredna utakmica za naš klub kvalifikaciona i da se nijedan protivnik ne smije podcijeniti, pogotovo ne Helios koji je u prvom dijelu sezone slavio nad Bosnom na svom terenu. Zato će i ovaj put 'studentima' trebati velika podrška sa tribina po kojoj je dvorana „Mirza Delibašić“ već poznata.

Sarajevo-x.com u saradnji sa Košarkaškim klubom Bosna poklanja tri puta po jednu ulaznicu za tribine za ovu utakmicu. Da biste osvojili ulaznice potrebno je da pošaljete tačan odgovor na pitanje: „Koji igrač KK Bosna je postigao najviše poena u prethodnoj utakmici protiv KK Geoplin Slovana?“ (subject: Sarajevo-x.com, obavezno napisati i svoje ime i prezime) na adresu [email protected].

Imena dobitnika biće objavljena u petak naveče.

U takmičenjima Goodyear lige Bosna i Helios do sada su se sastajeli samo tri puta. Tokom prošle sezone bordo tim je bio oba puta bolji, dok je jedinu pobjedu Helios ostvario u 6. kolu ove sezone savladavši naš tim rezultatom 88:78.